Mediq Medeco

Alexander Flemingstraat 2
3261 MA Oud-Beijerland

+31 (0) 186 63 44 00

www.mediqmedeco.nl

Nieuws -
Mediq Medeco introduceert 3M Soft Cast Poly Premium

Mediq Medeco introduceert 3M Soft Cast Poly Premium: het kunststof gips van 3M op polyesterbasis dat makkelijk afrolt zonder te verkleven, uitstekend lamineert en geschikt is om, buiten normale applicaties om, braces mee te maken. Met de toevoeging van Soft Cast Poly Premium completeert Mediq Medeco zijn lijn van kunststof gipsproducten. Mediq Medeco is daarmee de enige leverancier in Nederland die rigide en zachte A-merk gipsproducten van kunststof levert (3M) en een eigen huismerk voert (Nealcast).

Mediq Medeco presenteerde 3M Soft Cast Poly Premium tijdens het 3M Congres, afgelopen zaterdag in Wildlands Emmen. Dankzij de spiraalvormig geweven windsel heeft het product een korte rek waardoor risico op knelling klein is. 3M Soft Cast Poly Premium bevat tevens een speciaal ontwikkelde hars die een goede laminatie biedt en weinig vervuilend is voor de directe omgeving.

Freelance gipsverbandmeester Cor Feijten, onder meer werkzaam in het ZorgSaam Ziekenhuis Terneuzen, is enthousiast over het product. ‘3M Soft Cast Poly Premium voldoet aan mijn belangrijkste eisen. Het product lamineert uitstekend en ook het uiteinde van de rol kleeft goed vast. Daarnaast is de verwerking van het gips gemakkelijk en schoon; er blijft weinig pur-hars aan de schaar plakken wat scheelt met schoonmaken. Het gips is met fleece af te biezen zodat zachte comfortabele randen ontstaan.’

3M Soft Cast Poly Premium is geschikt om comfortabele en sterke op maat gemaakte braces te maken. Feijten: ‘Braces waarop een grote belasting komt te staan zoals voor enkels maak ik het liefst van polyester soft, omdat glasvezel soft kan breken. Met de Soft Cast Poly Premium kan dat eenvoudig. Je knipt het gips in de lengterichting door en zet de brace daarna makkelijk vast met zelfklevend klittenband.’

 

Wilt u meer informatie over het totale assortiment van gipsproducten van 3M?
Kijk dan op www.medbis.nl. Of neem contact op met onze afdeling Customer Service (0186) 63 44 80, bereikbaar op werkdagen van 8.00 - 17.30 uur.

Op de hoogte blijven?

Please copy the string 1TolBh to the field below:

This is a standard paragraph that is a first impression of a text module. Depending on your rights you can change this module, move and delete.